Saturday, June 12, 2010

i miss you so much...




Cinta ini menggelisahkan aku
Membuat aku gila
Andai kita terpisah
Mati rasa-rasaku

Cinta ini membodohkan aku
Menutup akal sehatku
Andai engkau tak disisi
Risau isi jiwaku

Reff:
Selama kau belum jadi milikku yang utuh
Aku akan selalu milikimu
Selama bumi masih akan terus berputar
Aku akan slalu menujumu
Walau ke ujung dunia

Cinta ini membodohkan aku
Menutup akal sehatku
Andai kita terpisah
Mati rasa-rasaku


Tuesday, June 1, 2010

im not superman !!!!


helllo people...huhu..im not superman..emm have u ever hate yourself?..benci diri sendiri..pernah kan...smua org pernah..hate yourself for being such an idiot, for being stupid in making a decision, tak pandai buat kerja, selalu gagal,salah pilih pasangan,salah pilih baju,salah masak,tak pandai memandu,tak tahu buat kerja rumah..pendek kata smua kegagalan yg pernah kita hadapi..

well im not talking about one person, im talking about all the people in this entire world..each of us have issue, problem, kekurangan, kelemahan everything...we have diffrent kind of problem...i can assured you that, there is no way seseorang tu tiada masalah...even org gila pun kot ada masalah..but thats diffrent kes la..uhuks...

so anyway..what im trying to say is..kita semua ni bukan superman..kita hanya manusia biasa punya kelemahan.terima seada nya..jgn MARAH dgn diri sendiri kalau fail..plzz dont say bodoh nya aku, frust dengan diri sendiri, menyampah dengan diri sendiri..no dont do that..i know its frustrating..but i think its a learning process..gagal is the main reason for us to stand up again and win..

we all believe that..SUPERMAN NOT SUPPOSE TO BLEED, NOT SUPPOSE TO CRY, BUT HE ALSO HUMAN LIKE US HAVE FEELINGS BESIDE HE ALSO A STRONG MAN FROM OTHER PLANET VOLUNTEERLY COME DOWN HERE TO SAVE US FROM BAD PEOPLE..lol...

sy harap kita smua jgn pernah mengalah dengan kehidupan..teruskan mencuba..pasti akan bertemu kejayaan..ingat?kegagalan adalah sebahagian daripada kejayaan.....BERUSAHALAH...